Medievalum are placerea sa va ofere o gama larga de spade si sabii. Am cautat sa facem acest lucru pentru a va oferi obiecte de calitate la diferite preturi. Preturile sunt date in primul rand de gradul de finisarea a spadelor, precum si de materialele folosite. Va vom prezenta in continuare marcile de spade pe care le veti regasi pe site-ul nostru.

MARTO este fara indoiala liderul mondial in ceea ce priveste fabricarea spadelor decorative.

Lama spadelor este realizata din otel inoxidabil tratat termic in cuptoare speciale. Modelele sunt cu adevarat deosebite si sunt cele mai cautate de catre colectionarii de spade din toata lumea. Calitatea executiei este ireprosabila, iar finisarile sunt de exceptie.

Accesati catalogul de spade si sabii aici.

Tot MARTO este producatorul spadelor care fac parte din colectia denumita “Civilizatii stravechi”.

Fiecare spada este decorata cu aur de 24 karate printr-o metoda denumita la Toledo “damaschinare”. Atentie, acest lucru nu este echivalent cu procesul de damaschinare a lamelor sabiilor de Damasc, ci reprezinta o tehnica de fixare a unui strat de aur atat pe lama cat si pe maner. Fiecare model este produs intr-un numar limitat de exemplare, fiind numerotat individual si insotit de un certificat de autenticitate pe care este inscrisa seria spadei.

Accesati catalogul Marto serie limitata aici.

Acero Toledano este producator de spade decorative realizate din otel inoxidabil tratat termic.

Modelele pe care le-am selectionat sunt bine realizate. Este poate producatorul cu cel mai bun raport pret - calitate dintre toti cei prezentati aici.

Accesati catalogul de spade si sabii aici.

Art Gladius este un producator de spade decorative realizate din otel inoxidabil tratat termic. In afara de spade acest producator mai are in portofoliu o gama variata de scuturi, pieptare, coifuri, armuri precum si alte tipuri arme - inclusiv replici de arme de foc.

Accesati catalogul de spade si sabii aici.

Denix este un producator de spade exclusiv decorative. Materialul utilizat pentru realizarea lamelor se numeste zamac si este de fapt un aliaj de zinc, aluminiu, magneziu si cupru. Din aceasta cauza si aspectul lamelor este de vechi, antichizat. Toate modelele de spade si sabii au si teaca.

Denix este producatorul cu cele mai accesibile preturi pentru spade si sabii.

Accesati catalogul de spade si sabii aici.

Marto
Catalog damaschinate
Acero Toledano
Art Gladius
logo-denix-made-in-spain-blanc-sobre-blau